torek, 20. november 2012

ALKIMIJA Svetovanje in nega telesa Nataša Benedejčič s.p.



ALKIMIJA
Svetovanje in nega telesa
Nataša Benedejčič s.p. 

Kaj je duhovna ALKIMIJA?
Spreminjanje vašega notranjega »svinca«, vsega kar vas onesrečuje,
 v zlato, ki vas osrečuje in izpolnjuje.
Z radostjo in hvaležnostjo sem del tega alkimističnega popotovanja,
 na katerem sem Vam lahko v podporo 
s svojimi bogatimi izkušnjami, vedenjem in modrostjo,
da se ponovno spomnite, kdo Vi v resnici ste,
da se prepustite toku ljubezni in uzrete lepoto vaše Luči, vaše Biti in vašega Življenja.


Ponudba iz Alkimistične zakladnice modrosti:
ZVOČNA ALKIMIJA Zvočno popotovanje, kjer se prepustite kanaliziranemu zdravilnemu zvoku starodavnih glasbil z namenom osvobajanja vsega kar vas ne podpira več in vas omejuje na vaši poti ter ponovnega prebujanja vaših potencialov in notranje harmonije ter povezanosti s seboj in vsem kar je.
VODENE MEDITACIJE vas popeljejo s pomočjo zdravilnega zvoka v vaš notranji svet, svet prepoznavanja, ozaveščanja in sprejemanja vaših senc, osvobajanja vseh zastalih energij, ujetih bolečin in traum ter ponovne aktivacije izvornih energij, ki vas bodo podprle pri kreiranju vašega sanjskega življenja.
DELAVNICE (večerne, enodnevne in vikend delavnice) združujejo moje dolgoletne izkušnje in modrosti različnih načinov prepoznavanja in preobražanja vašega notranjega svinca, ki vam otežuje življenje, v zlato, ki vam izpolnjuje življenje. Kanalizirani zdravilni zvok je vodilo in podpora pri preobražanju in harmoniziranju.
INDIVIDUALNO SVETOVANJE vključuje individualno srečanje z namenom ozaveščanja, sprejemanja in osvobajanja globoko potlačenih podzavestnih vzorcev in asociacij ter vseh neravnovesij, ki kreirajo Stvarstvo v katerem se trenutno nahajate,…skozi pogovor, meditacijo in vibracijo zdravilnega zvoka starodavnih glasbil.
ALKIMIJA KRISTALOV (Alkimija čaker s kristali, Masaža celega telesa s kristali in Masaža stopal s kristalnimi palicami) vključuje masažo fizičnega in energetskega telesa z izbranimi kristali z namenom sproščanja vseh zastalih energij in povečanja pretoka vitalne življenjske energije ter ustvarjanja notranjega ravnovesja.
ZVOČNE ENERGETSKE MASAŽE (Intuitivni zvočni ritual, Zvočna alkimija čaker, Zvočna alkimija stopal) vključujejo masažo celega telesa ali določenih delov telesa s kristalnimi posodami, tibetanskimi skledami in glasbenimi vilicami z namenom globokega sproščanja in uravnovešanja vseh delov Vas, prepoznavanja vašega bistva in vašega poslanstva, vaše notranje radosti in izpolnjenosti.
KLASIČNE MASAŽNE TEHNIKE (Klasična masaža celega telesa, Terapevtska masaža hrbta, Refleksna masaža stopal, Klasična masaža z refleksno masažo, Aromaterapija) sproščajo telo vseh napetosti in zakrčenosti ter prebudijo občutek globoke sproščenosti in notranjega miru. 

Če se  čutite ujeti v svojih vzorcih in načinih delovanja,
 v zakrčenosti in bolečini vašega fizičnega telesa,
 če se vam zdi, kot da ste obstali na vaši poti in ne vidite naprej,…
če mogoče potrebujete podporo, sem tu za Vas.
Lahko mi pišete na e-mail naslov natasa.benedejcic@gmail.com
 ali me pokličete na gsm  041 881 070. 

Veselim se snidenja z vami.
Nataša
 

ALKIMIJA Svetovanje in nega telesa, Nataša Benedejčič s.p.
*         Refleksoterapevtka in maserka
*         ReferencePointTherapy praktik
*         SoundHealing praktik
*         ThetaHealing praktik
*         Reiki praktik

Ni komentarjev:

Objavite komentar